Post by aszvezarimset on Feb 12, 2022 9:42:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Vai ir pārāk daudz reklāmu? Ja tu nomirsti ļoti ātri, reklāmu daudzums un reklāmu skatīšanās laiks pārsniedz spēles laiku, kas liek man *izdzēst* spēli.
Tik daudz kļūdu, pārāk daudz reklāmu, vairs nav jautri spēlēt
man patīka
Pirmkārt šai spēlei ir vajadzīga liela pacietība... un reklāmas ir pārāk daudz... jums ir jāveido vēlreiz un vēlreiz...🙄🙄
Tas bija ārkārtīgi mulsinoši un garlaicīgi, un spēlē jūs domājat mirt, nevis tiešraidē, tāpēc mana atbilde ir absolūti mulsinoša un zvērīgi slikta plānošana.
Man patīk šī spēle, taču ir ļoti grūti nenomirt, nemaz nerunājot vai sūdzoties, taču ikreiz, kad uzvari vai zaudē līmeni, tiek parādīta reklāma, un paiet četri gadi, līdz tā beidzas. Atbrīvojieties no reklāmām, un varbūt es novērtēšu šo labāku likmi
Es spēlēju šo spēli kopš jaunāka vecuma un beidzot to uzinstalēju pēc 8 gadiem, un tas nav tas pats, kas ir labi, bet tai bija pārāk daudz savādāk, kad bija rakstīts oriģināls, es domāju, ka spēlēšu vecās spēles, bet tur ir tikai dažas no vecajām, un viss.... Pusei no katras lietas ir vajadzīgas monētas, kuras ir grūti iegūt, jo spēle steidzina jūs spēlēt viņu jaunās spēles, kuras jūs beidzat dažu sekunžu laikā
Pārāk daudz neizlaižamu reklāmu
Spēle ir ļoti laba un tik patīkami piedzīvot savu ātrumu un to, cik tu esi gudrs, bet izstrādātājs vēlas, lai skatuves soļi skaidri un ātri nepazūd no ekrāna un laiks būtu lēnāks nekā tagad un novēl no tevis Kad saņemsiet manu likmi, lai nekavējoties veiktu izmaiņas, lūdzu, paldies par sapratni
Agrāk spēle bija ātrāka. Kādi ir norādījumi pirms spēles sākšanas? Reklāmas arī liek spēlei zaudēt raitumu... Man patika šī spēle
Loti patika bet nedaudz nesaprotu jaunnos uzdevumus
Es tiešām spēlējos ar tik daudz, kad biju mazs, izmantojot vairākas ierīces, bet, mēģinot to lejupielādēt šajā ierīcē, piemēram, kad es to atvēru, piemēram, pēc divām sekundēm, tas bija kā apstāties, pat ne tā, ka es varētu nospiest x, lai izietu no šī lieta, un tā vienkārši vēlētos mani izmest, tāpēc es to novērtēju ar trīs zvaigznēm
Ļoti laba spēle iesaku
Nevar spēlēt. Tas avarē katru reizi, kad mēģinu sākt spēli
Daži izaicinājumi nedod pietiekami daudz laika, kas ir labi, jo tas ietekmē veiksmi, taču, ja jums rodas problēmas, piemēram, uzskrūvējiet vāciņu un tas nereaģē, tas sabojā jautrību.
Ja izvēlēsities lejupielādēt stulbus veidus, kā mirt, jūs to nenožēlosit. Tajā ir mazliet muļķības, mazliet vardarbības, bet pilnīgi jautri. Galvenokārt tas ir saistīts ar ātrumu un ekrāna sasvēršanu, taču tas arī uzlabo viedumu (un pilnveidošanu).
Spēle kādreiz bija jautra. Bet visi šie nejaušie atjauninājumi UN fakts, ka tas prasa gandrīz 3 MILJONI PUNKTU (Jā, es nejokoju). Lai atbloķētu visu, šī spēle ir kļuvusi par naudu. 1/10. Atkal nespēlētu. Turpinājums (par laimi) ir tikai normāls DWTD. Tā vietā spēlējiet to.
Es mīlu šo kopš tā laika! šī nav tikai vienkārša spēle. tas ir izklaidējošs, relaksējošs un tajā pašā laikā jūs būsiet informēts par notikumiem jūsu apkārtnē. tas ir tas, kas man patīk šajā spēlē. Tas nav tikai kaut kas, kas ir jāatinstalē, jo katrā posmā ir paslēpta mācība.
Haroši toļko suka eta gaime
Tas bija piecu zvaigžņu līmenis, līdz sāka spēlēt starp līmeņiem, tas ir labi, ja tas ir visu 3 dzīvību beigās, bet starp līmeņiem tiek sabojāta pieredze.
Dumb Ways to Die Fritidsspill xqdq
nav slikti, tajā ir tikai daudz reklāmu
Nestrādā. Iesaldējiet virsraksta ekrānu
Es spēlēju šo spēli, kad biju patiešām jauns. Ir pagājis kāds laiciņš, kopš man tas patika, un man jāsaka, kad tas tika lejupielādēts, es biju vīlies. Šī spēle cenšas būt izklaidējoša, viņi ir pievienojuši iemiesojumus, minispēles, ikdienas izaicinājumus, un spēle ir zaudējusi savu dzirksti. Man pietrūkst pamata versijas, kurā jūs spēlējat spēles, lai iegūtu punktus, lai jūs varētu savākt rakstzīmes. Šīs noteikti bija krasas izmaiņas, kas ietekmēja spēles kvalitāti, taču tas pat neko nemainīs.
Noliec tālruni. Nu es to nevaru. Tas bija salauzts, pirms es saņēmu tālruni. Vajadzētu būt pogām noliekšanai, jo es zinu, ka es neesmu vienīgais, kurš nevar noliekt tālruni.
Atvainojiet par savu 12 gadu vecumu, es tikko vēlreiz lejupielādēju šo spēli, bet, kad to atveru, tā sasalst, es nevaru spēlēt spēli, esmu iestrēdzis ievadā. Es zinu, ka šī problēma nav bijusi tikai man.
Damb weiti dawn
Mani 4 gadi. Old to spēlē, un tas ir noderējis. Viņš zina Vārdus, jo viņam ir labākas smalkās motorikas. Man tas patīk.
nevaru to pilnībā atvērt, tiek parādīts virsraksta ekrāns, bet tiek parādīts melns ekrāns, kad nospiežu sākuma taustiņu, tērēt laiku Chromebook datorā, nepērciet/atinstalējiet
Visiem, kam ir problēmas ar reklāmām, dodieties uz playstore un meklējiet "blokada" instalējiet to un aktivizējiet to, tā vairs nav reklāmu
Šī spēle ir lieliska, bet mani kaitina tas, kā es pavadīju vecumu, vācot naudu un iegādājoties dažas preces, veidojot pupiņu veikalu, un, tiklīdz veikala atjaunināšana tiek veikta, visa mana nauda un līdzi atnestās preces pazūd. Arī dažas spēles nereaģē uz manām pirkstu kustībām, un tas ir patiešām dusmas atmest, it īpaši, ja jūs veicat ikdienas izaicinājumus.
Labākā spēle jebkad! Tas man arī deva vislabāko iespējamo bērnību! Problēma ir tāda, ka, lūdzu, pievienojiet atjauninājumus, šajā spēlē gandrīz nav atjauninājumu, taču tā joprojām ir jautra
Visvairāk reklāmu, ko esmu redzējis. Spēle ir laba, bet tāpēc nav spēlējama. Nopietni runājot, reklāmas vienā brīdī bija vairāk nekā minūti garš, un es nedomāju, ka tās apstāsies. Labojiet to, un es pārinstalēšu.
Laika kavēklis!
Reklamas😬😬
Šī spēle ir pārsteidzoša! Turklāt man ir lieliska ideja, jūs varat (tikai tad, ja vēlaties), varbūt ļaut spēlētājiem izveidot savus pielāgotos raundus. Tāpat kā jūs to darījāt ar pupiņām. Man patīk arī citas spēles. Mana māsa arī dara. Turklāt dziesma ir lipīga
Tas ir patiešām forši, man tas ļoti patīk, taču tas nesniedz jums pamācību visos līmeņos, tāpēc ir grūti pierast pie tiem visiem. Bet drīz to izdarīšu. ;-)
Tas bija labi līdz pēdējam atjauninājumam. Tagad tas vispār netiks atvērts. Mēģināja atinstalēt un atkārtoti instalēt, joprojām tiek parādīts kļūdas un avārijas ziņojums.
šī spēle ir tik jautra un tik smieklīga vienlaikus, tā ir patiešām jautra, jums ir trīs dzīvības. jācenšas nenomirt darot dzīvībai bīstamas lietas, man ļoti patīk, tāpēc lieku 5 zvaigznes. ️ bet vienīgais sliktais ir tas, ka tajā ir reklāmas, bet man tas nav nekas pretī.☺☺
Muļķīga spēle Beidz jautrību
Spēlei ir jautri izaicinājumi, bet es nekad nevaru redzēt, ko darīt laikā. Reklāmas vienmēr tiek rādītas pēc tam, kad esat zaudējis, un tās nav iespējams izlaist
Agrāk man patika šī spēle, bet tagad tā neļauj man spēlēt, tā vienkārši avarē
Norm bet sorry tikai 4 zvaigznes
Ne tik daudz laba, bet nu .pēc spēles ir tik daudz papildinājumu. vienmēr ir papildinājums.
Šī ir ideāla spēle laika pavadīšanai, taču ikdienas izaicinājumi vienmēr neizdodas, un man vienmēr ir jāpamet spēle un tā jāielādē atpakaļ. Turklāt es zinu, ka tas ir bez maksas, bet reklāmu ir pārāk daudz.
šajā spēlē ir pārāk daudz reklāmu, pēc katras spēles, ko spēlēju, tiek rādīta 30 sekunžu reklāma. tas arī vispār nereaģē, es velku un tas neko nedara, es pieskaros un neko nedara, es velku un neko nedara.
Man patīk spēle mēmie veidi, kā mirt! Man ļoti patīk dažādas mini spēles, un esmu parādījis daudziem cilvēkiem, un viņiem arī patīk! Iesaku ātri lejupielādēt šo spēli! Tas ir jūsu uzglabāšanas vērts! ♡
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arkada ftu
neglīts. spēļu sākums jau neizdevās. tukši ekrāni iesaldē spēli. dažreiz nereaģē uz pieskārieniem. reklāmas ir garas un garlaicīgas. dažas spēles reaģē neticami lēni, tik lēnas, ka tās praktiski nav iespējams pabeigt.
tas neļāva man spēlēt. ikreiz, kad nospiežu Sākt, ekrāns vienkārši kļūst melns un tikai atskaņo fona mūziku.
Cilvēks, es atceros, kad šī spēle pirmo reizi iznāca, tad man tā patiesi patika. Es izdomāju to atkārtoti lejupielādēt, bet tas ir vienkārši pārkaisīts ar reklāmām. Var teikt, ka viņiem rūp tikai nauda, nevis pieredze.
Labākā spēle